Musketonhaken met Ring

Musketonhaken met Ring

Soms kan een kleine accessoire een product een enorme meerwaarde geven. Daar zijn verschillende voorbeelden van te noemen, maar één ding is zeker: voor de musketonhaken uit deze categorie geldt dat ook. De haken die u hier vindt zijn namelijk standaard uitgerust met een ring. Dat klinkt misschien niet zo spectaculair, maar deze toevoeging zorgt er wel voor dat de musketon enorm handig te bevestigen is, waar u dat maar wilt. U kunt er zeker van zijn dat u de musketonhaken die uitgevoerd zijn met een ring niet zo snel kwijt zal raken (tenzij u heel hard uw best doet).

Vernikkeld
De haken uit deze productgroep zijn niet alleen voorzien van een ring, maar deze musketons zijn zelf ook erg robuust. Alle twee de types waaruit u kunt kiezen zijn vernikkeld. Over aanslag hoeft u dus niet eens na te denken, want die maakt bij deze haken geen kans.

Maat
Twee haken met twee verschillende maten. Kiest u voor de kleinere variant? Die heeft een lengte, inclusief ring, van 93 millimeter, maar wel een grotere snapperopening dan de langere haak. Diens lengte is namelijk 98 millimeter inclusief ring, maar de snapperopening is met negen millimeter net een millimeter kleiner.