Veerhaken

Veerhaken

Veerhaken vallen zonder twijfel in de categorie ‘bijzondere musketonhaken’. De naam zegt het in feite al; deze haken zijn voorzien van een soepel beweegbare veer die de opening van de haak afsluit. Op deze manier kan er een goede verbinding gemaakt worden terwijl de bediening van de haak geen enkele moeite kost. Veerhaken zijn wellicht iets duurder dan u verwacht van een musketonhaak, maar dat heeft vooral te maken met de ingenieuze manier waarop deze haak is ontworpen en gefabriceerd. Wanneer u bij ons een aantal veerhaken bestelt hebt u echt iets bijzonders in huis.

Eigenschappen
Wie investeert in een veerhaak verwacht topkwaliteit, en terecht. Wat dat betreft klinkt het materiaal waaruit deze haak is vervaardigd al behoorlijk overtuigend. Geef toe, hoeveel verhalen kent u van roestvrijstaal dat het begaf? Roestvrijstaal (what’s in a name) beschermt uiteraard tegen corrosie en maakt de veerhaak zo sterk als maar mogelijk is. De haken zijn bij ons te verkrijgen in drie verschillende formaten.

Bestellen
Verder zoeken naar de juiste veerhaak is vanaf nu overbodig. Alle varianten in onze webshop zijn in no-time online te bestellen en we hebben ze op voorraad. U beschikt dus binnen maximaal drie werkdagen over de door u bestelde veerhaken.