Musketon messing

Musketon messing

Opvallen met uw musketonhaak? Dat is waarschijnlijk niet de reden dat u overweegt om musketonhaken aan te schaffen. Toch vallen de musketonhaken in deze categorie op. Je zou zelfs kunnen zeggen dat deze haken een bepaalde klasse uitstralen. Dat komt omdat alle haken in deze categorie gemaakt zijn van messing. Doordat messing een legering is van koper en zink hebben producten een mooie gouden kleur. Naast het fraaie uiterlijk zijn deze haken ook nog eens zeer duurzaam in het gebruik, en daar gaat het uiteindelijk om.

Verschillende afmetingen
Bij ons kunt u het zo gek niet bedenken, of het type ligt wel in de schappen van onze webshop. Musketons van messing met een verschillende lengte zijn bij ons te bestellen vanaf 77 tot 102 millimeter. Zelfs wanneer u een bijzondere variant zoekt (bijvoorbeeld een messing musketonhaak met een klip) kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Kwaliteit
Besparen is altijd goed, tenzij er bespaard wordt op kwaliteit. Dat laatste doen we dan ook niet. Al onze messing musketonhaken zijn ontworpen om lang, en tot volle tevredenheid, mee te gaan. Bij ons krijgt u een musketonhaak waar u mee vooruit kunt; of u er nu één of één miljoen bestelt.