Musketonhaak Ovaal

Musketonhaak Ovaal

Natuurlijk is het leuk dat we ronde en rechthoekige musketonhaken aanbieden, maar misschien bent u juist wel een klant die op zoek is naar musketons met een ovale vorm. Geen enkel probleem, want ook dit type musketonhaak hebben wij in diverse varianten voorhanden. Bij ons kunt u om exact te zijn kiezen uit 15 verschillende soorten ovale musketonhaken. En bestelt u ovale musketonhaken bij ons dan worden ze binnen één tot drie werkdagen bij u afgeleverd.

Kies de afmeting
Het feit dat een musketonhaak ovaal is zegt natuurlijk nog niets over de afmetingen van de haak. Een klein haakje nodig om bijvoorbeeld aan een tas te bevestigen? Met een gewicht van vier gram en een lengte van 40 millimeter is de kleinste haak uit deze categorie ideaal. Op zoek naar een wat robuustere haak? Wellicht komt u dan uit bij een haak met een lengte van 86 millimeter. Natuurlijk zijn er ook nog genoeg ovale musketonhaken die het midden houden tussen deze uitersten.

Roestbestendig materiaal
De breedte van de wervel kan verschillen, lengte en gewicht zijn vaak heel verschillend, maar al onze ovale musketonhaken kunnen tegen een stootje en laten zich niet intimideren door roest. Dankzij het vernikkelde materiaal wordt aanslag bij al deze haken voorkomen en daarom staan wij graag in voor de kwaliteit van deze producten.