Overige Musketonhaken

Overige Musketonhaken

De categorie ‘overige’ is op zichzelf misschien niet veelzeggend. Toch is dit de categorie waar u de meest uiteenlopende musketonhaken kunt vinden met bijzondere eigenschappen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hondenlijn haken die u hier vindt. Of de musketon met twee haken? Kortom, speciale musketons nodig? Die vindt u hier!

Bijzondere haken
Hebt u een klusje waarbij een musketon met een dubbele haak is vereist dan kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende soorten, verschillend van formaat, maar allemaal door vernikkeling beschermd. Ook haken met een bijzonder onderdeel vindt u hier. Zo hebben wij musketons die zijn voorzien van een veer, of haken die zijn uitgerust met een ring. Voor wie een haak zoekt die in een mooie witte of zwarte kleur is uitgevoerd is dit ook de juiste categorie.

Speciaal materiaal
De meeste musketonhaken uit onze collectie zijn vernikkeld of verzinkt om hen tegen roest of andere vormen van corrosie te beschermen. In de categorie ‘overige’ vindt u echter ook haken die gemaakt zijn van ander materiaal. Zo hebben wij diverse varianten die geproduceerd zijn met messing als hoofdbestanddeel. Messing zorgt voor een chique goudkleurige uitstraling van de haak. Verder vindt u hier musketonhaken die zijn verchroomd.